BuitenBewegen > Over Ons

BuitenBewegen
Meer Speelruimte voor Bewegen

BuitenBewegen is een gezamenlijk initiatief van Huisman Hoveniers BV en OutdoorGYM.
Als zeer vakkundig specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud hebben wij als organisatie alle disciplines in huis om ieder project te realiseren, van ontwerp, aanleg, installatie, onderhoud, beheer tot training en begeleiding. Een uniek concept, een hoveniersbedrijf gecombineerd met een eigen lijn FlexiBilo Speeltoestellen, met agentschappen voor outdoor fitness toestellen en Highland kunstgras. Onze Flexibilo speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Zaandam geproduceerd.

Wij bieden een uitgebreid programma aan vernieuwende kunststof speeltoestellen, stalen speeltoestellen, sport- en speltoepassingen en valondergronden. Onze filosofie is absoluut veilig speelplezier, sociale ontwikkeling, uitdaging en leerplezier te bieden met milieubewuste producten. Voor iedere leeftijdscategorie en beschikbaar budget bieden wij een geschikte oplossing met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Bij professionele oplossingen op het gebied van sport- en speltoepassingen vertegenwoordigen wij exclusief het succesvolle 4FCircle concept van de Duitse onderneming PlayParc. Verder leveren wij kunstgras trapvelden, pannakooien, multi sport courts, doelen, tafeltennistafels, Square Game, basketbal-, korfbal- en volleybalvoorzieningen. Deze sport- en spelvoorzieningen bieden een grote bijdrage aan de strijd tegen de bewegingsarmoede waar we vandaag de dag mee te maken hebben bij zowel volwassenen als kinderen.

De FlexiBilo Speeltoestellen, zoals klimtoestellen, veertoestellen, speelhuisjes, glijbanen, schommels, zandbakken, duikelrekken en wippen zijn allemaal gecertificeerd door erkende keuringsinstanties en voldoen daarmee aan de hoogste constructie en veiligheidseisen.

Al onze toestellen zijn voorzien van een Data Control Transponder, waardoor het mogelijk is om inspecties, onderhoud en controles op een snelle en effectieve manier uit te voeren.

Sponsoring
BuitenBewegen staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij schenken van elk verkocht toestel een bedrag aan Talentboek, een initiatief van Stichting Olympisch Netwerk om jonge sporters te ondersteunen in hun ontwikkeling tot topsporter.

Speelwaarde

rightAl meer dan 30 jaar ontwikkelen en produceren wij speeltoestellen en meer dan 10 jaar beweegapparatuur. Een lange ervaring die u en uw kinderen ten goede komt. Met onze producten, ideeën en concepten creëren wij voor mensen, van klein tot groot, een speelse, plezierige vorm van actief bewegen in hun eigen belevingswereld.

Kleine mensen moeten de gelegenheid hebben hun omgeving en alles wat daar bij hoort te ontdekken. Zonder hen te veel in richtingen te sturen om hun grenzen te ontdekken en hun horizon te verbreden. Met ons assortiment NEOSPIEL © hebben we daarvoor speeltoestellen ontwikkeld. Kinderen hebben speeltoestellen nodig voor activiteiten met mogelijkheden voor rollenspel en uitdagende en competitieve elementen.

Ook grote mensen willen zich sportief bewegen. We hebben, uitgaand van een idee van de stad en de Technische Universiteit van München, ons 4FCRICLE concept ontwikkeld. Belangrijk is dat onze toestellen door iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd, lichaamsbouw en fysieke conditie, kunnen worden gebruikt.

EU-Normering

250x250

De toestellen voor een 4Fcircle beweegparcours zijn voor techniek, design en functie conform de laatste regelgeving 1176 DIN-EN getest en goedgekeurd.
Ze voldoen ook aan de eisen van de nieuwe DIN 79000 normering, waarvoor wij bij de samenstelling nauw betrokken waren. Bovendien zijn de toestellen van het GS-keurmerk voor geteste veiligheid voorzien.
We werken ook samen met het Europees Instituut voor Normalisatie.
De producten zijn onderhevig aan voortdurende beoordeling van de desbetreffende instituten.

Downloads

 

Flyer

Calisthenics

Catalogus

Add-Ons

right right right right right

Flyer (NL)

Calisthenics (DE)

4FCIRCLE® (DE)

4F - TRIMMFIT® (DE)

4F-TRIMMFIT-Info (DE)